Uždaryti

Prostatitas

Jūs esate čia: Namai » Sveikata » Augalų savybės » Receptai » Prostatitas

Kasdien 30-40 min. dviračiu.

Beržo lapai, petražplių sėklos, šaknys ir lapai, baltažiedė notrelė, varnalėšos šaknys, plikojo saldymedžio šaknys, citrinų sultys, siauralapė ožrožė, žiedadulkės.

Dirvinio asiūklio vonios: 3 v.š. + 2l v., virti 15-20 min.. Nukošus supilti į kūno temperatūros vonią. Atsisėdus palaipsniui didinti temperatūrą iki 40 laipsnių. Sėdėti iki 20 min.

Lapai: bruknės + dilgėlė + dirvinis asiūklis + žąsinė sidabražolė + šalavijai + beržai.
1 v.š. šio mišinio + 2 st. Verdančio vandens, virti 10 min., nusistovėti 20 min., nukošti. Gerti šiltą po ½ st. 3 k/d valandą prieš valgį. Gydytis 2-3 mėn. 2 sav. pertrauka, kartoti gydymą.

3 k/d prieš valgį suvalgyti ne mažiau nei po 20 moliūgų sėklų.

3d šlaitinio dirvenio + 3d kadagio uogų + 1d melisos + 1d krapų sėklų + 1d dirvinio asiūklio + šaltekšnio žievės. +0,5l verdančio vandens, virti 2-3 min., nusistovėti 1,5 val. gerti 3 k/d po ½ st. prieš valgį.

1 v.š. lazdyno žievės + lazdynų lapų. + 1 l verdančio vandens, ant silpnos ugnies virti 15 min., nusistovėti 40 min., nukošti. Gerti po 1-2 v.š. kelis k/d.

Kopūstas + ropės žaluma + špinatai + pomidorai.

Drebulės žievė + blindės žievė. Ant silpnos ugnies 10-15 min., 1 val nusistovėti. Gerti 3k/d po 50ml, paskutinis k. – 2 val. iki miego. Gydytis 2 sav., 1 sav. Pertauka.

Sultys: morkų + raudonųjų burokėlių + agurkų (10:3:3), morkų + špinatų (10:6), citrinos sultys.

1 v.š. avilio dugne surinktų mirusių bičių + 0,5l virinto vandens, užvirti, ant silpnos ugnies 2 min., nusistovėti 2 min. Gerti po 1 v.š. 1-2 k/d 1 mėn.

Dygliuotasis dirvenis: gerti su vandeniu sumaltų šaknų miltelių po ¼ a.š. 3-4 k/d. (+cistitas).

Svogūnas: 2 sutrinti į tyrelę + 3 st. v.v., indą šiltai apišti, nusistovėti 2 val. gerti po ¼ st. kas valandą esant ūmiam atvejui.
 

uždaryti

Pastabos administratoriui

Jei šiame straipsnyje pastebėjote neteisingą faktą ar klaidą, galite apie tai pranešti redakcijai. Prašome užpildyti formą ir paspausti „Siųsti“